Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Utvalgte kabaler fra kabal24.no:

Indian 2FlorentineRainbowPyramide - strategier

Pyramide-kabaler er i bunn og grunn mest avhengig av flaks for å få den til å gå opp. Allikevel er det teknikker tilgjengelig for å øke vinnersjansene. De fleste pyramide-spill går ut på å pare 2 kort som til sammens blir 13, og da de bort.
Her er noen gode strategier:
  1. Før du begynner, må ta en god kikk på oppsettet i bordet. Noen oppsett er faktisk umulig å klare, om f.eks. fire knekter ligger i bordet, og en toer er over dem i pyramiden. er du da avhengig av å få vekk alle fire knektene for å komme til 2-en, så har du allerede tapt.
  2. Men noen ganger, er det slik at kanskje tre knekter ligger og sperrer foran den ene toen. Du må da sørge for at du har en knekt tilgjengelig for den siste toeren, og ta hensyn til dette.
  3. Konger tar du bare bort med en gang du kan. Ingen grunn til å la de ligge, eller være i utslagsbunken
  4. Så godt det lar seg gjøre, forsøk å kombinere kort i bordet med kort i utslagsbunken. Du kan ikke gå igjennom bunken ubegrensede ganger (i alle fall om du skal følge reglene), så det er vitikt at ikke kort ligger igjen og sperrer for hverandre der.
  5. Som oftest kan du gå gjennom utslagsbunken flere ganger. Få dermed med deg hvilke kort som er der, og tilpass spillingen din til det.

Kilde: dogmelon.com.au