Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Regler til kabalen Archway

Dette er en ekstremt vanskelig kabal. Og krever en god del forarbeid med oppsettet. Kun for viderekomne !
Vanskelighetsgrad: 1
Antall kortstokker: 2


Utdeling/klargjøring av kabalen

Finn først fire Ess (spar, hjerter, rute og kløver) og fire Konger (spar,hjerter, ruter og kløver). De skal ligge i hver sin ut-bunke. Plasser de gjerne nede til venstre og nede til høyre på bordet. Fortsett så med å bygge fire kolonner midt på bordet, med 12 kort i hver. Så har du 13 resevebunker. Her skal du legge alle gjenværende kort, slik at alle Ess ligger i en bunke, alle toere i en, treere i en osv osv. Dermed har du nå delt ut alle 104 kortene !MÅL:

På Essene du har lagt i ut-bunkene skal du bygge opp i farge til Konge. På Kongene skal du bygge ned i farge til Ess. Spar på spar, hjerter på hjerter osv.Regler

Her skal du ikke bygge noen steder, kun legge ut i ut-bunkene. Alle kortene i reservebunkene er tilgjengelige, det er bare å ta opp kortene i en bunke og finne det kortet du vil ha, for å legge det ut. Allikevel er dette en svært krevende kabal, for du kan kun bruke det nederste kortet i hver kolonne i bordet. Så her må det mye tankegang til for å bruke kortene på rett plass, og selv da kan det være låste kort ett sted. Den eneste "byggingen" som er tillatt, er at du kan flytte kort fra en ut-bunke til en annen, når det er mulig. Det kan være til god hjelp. Tips for å klare kabalen, er å få vekk kortene i bordet så fort som mulig.


Andre varianter av denne kabalen:

Lady of the Manor
kabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker