Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Utvalgte kabaler fra kabal24.no:

FlorentineTwo RingsBaker`s DozenRegler til kabalen Yukon Puzzle

Dette er en blanding av Yukon og Fifteen Puzzles-kabalene.Dette er en blanding av Yukon og Fifteen Puzzles-kabalene.
Vanskelighetsgrad: 10
Antall kortstokker: 2


Utdeling/klargjøring av kabalen

I de fire ut-bunkene kan du finne frem et Ess til hver bunke. De skal være av forskjellig farge. I bordet: del ut ett kort i første kolonne. I neste ett kort ned, ett kort opp. I neste to kort ned, et kort opp osv til du har gjort dette i 7 kolonner. Deretter legger du fire kort til, opent i hver kolonne bortsett fra den første. Du har også hele 15 reserve-bunker. Del ut fire kort med kortsiden opp i 12 av desse.MÅL:

Mål er å bygge fra ess til konge i arger i fire ut-bunker (en i spar, en i hjerter osv), samt samle fire kort av samme verdi i totalt 13-reservebunker.Regler

I bordet bygger du ned i motsatt farge (sort-rød). Til en tom kolonne må du flytte en konge, eller en gruppe kort som starter med en konge. Dette er en Skorpion-kabal, det betyr at du kan flytte kort fra en kolonne til en annen, selv om kortene under i kolonnen ikke er i sekvens. Så lenge det øverste kortet av de du flytter er en lavere og motsatt farge en det kortet du flytter til, går det bra. Fra reservebunkene kan du bruke det øverste kortet å bygge med i bordet. Du kan også flytte til reservebunkene fra bordet, eller fra andre bunker, da må kortet du flytter være av samme verdi som det øverste kortet i bunken du flytter til. Du kan maksimalt ha fire kort i hver bunke. Pass på å bruke kortene fornuftigt, slik at du klarer begge delene av kabalen :)


Andre varianter av denne kabalen:

Yukon
Fifteen Puzzle
Klondike Puzzle
Interchange Puzzle

kabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker