Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Utvalgte kabaler fra kabal24.no:

Power SolitaireTriple KlondikeCrossover 21Regler til kabalen Venice


Vanskelighetsgrad: 7
Antall kortstokker: 2


Utdeling/klargjøring av kabalen

Du har ni kolonner i bordet, men først du deler kun ut til de fire første, ett kort i hver. Ett av de skal flyttes til en ut-bunke som startkort der. Før du gjør det, del ut en vifte med reservekort, 11 stk. Basert på dette, forsøker du å velge et beste startkortet av de fire tilgjengelig. Siden du skal bygge ut-bunkene oppover, vil det være en fordel om du velger et startkort som er litt lavere enn de fleste av kortene i reserven. Når du har lagt ut startkortet, deler du ut i bordet igjen, slik at du har 9 kolonner med ett kort i hver kolonne. Snu også ett kort til utslagsbunken.MÅL:

Bygg åtte utbunker som starter med samme verdi som startkortet du valgte - bygg alle rundt til kortet en under i verdi. Hver bunke skal bygges med rødt kort på sort, sort på rødt.Regler

Bygg nedover i verdi i bordet, med rødt kort på sort, sort på rødt. Du kan flytte på ett og ett kort (enten til en ut-bunke, eller til å bygge med i bordet), eller på en ordnet sekvens. En tom kolonne kan fylles med hvilket som helst ledig kort, bortsett fra reserve-kortene. Reservekortene kan kun legges ut i en av ut-bunkene. Fra stokken snur du ett og ett kort til utslagsbunken. Når stokken er tom, kan du snu utslagsbunken, og så lenge kortet du nå snur fra stokken kan brukes enten i bordet eller i en ut-bunke. Når du snur et kort du ikke kan bruke, har du tapt.


Andre varianter av denne kabalen:

Queen of Italy
Terracekabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker