Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Utvalgte kabaler fra kabal24.no:

Block SolitaireWave MotionBalconyRegler til kabalen Stepping stone

Orginalversjonen av denne kabalen heter "Step Up" og var først beskrevet av Mary Whitmore Jones rundt år 1900. Reglene er senere modifisert for å kunne passe bedre som nett-kabal.
Vanskelighetsgrad: 9
Antall kortstokker: 2


Utdeling/klargjøring av kabalen

Kabalen består av tre deler - The Landing, Staircase og Foundation. Nederst kommer Staircase (trappen). Den består av 9 bunker ved siden av hverandre, med ett kort i hver. Raden over er The Landing, og består av 10 bunker. Del ut til 9 av de, ett kort i hver. Til slutt har vi Foundations, eller Ut-bunker. Her skal du ha en Ess i hver av ut-bunkene. Så kan du også snu ett kort fra stokken til utslagsbunken.MÅL:

Mål er å bygge fra Ess til Konge i hver sin farge i åtte ut-bunker (spar,hjerter, ruter og kløver).Regler

Den nederste raden (Staircase) kan bygges nedover i verdi, med sort kort på rødt, rødt på sort. Du kan kun flytte på ett og ett kort (nederste i kolonnen), og bygge på andre kort i Staircase, eller til å fylle en tom reserve-celle i The Landing. En tom kolonne fylles med et annet kort eller fra utslagsbunken. Du kan ikke flytte kort i fra Staircase til Foundation (ut-bunkene).
The Landing: Du kan ikke flytte kort herifra og ned til The Staircase. Du kan kun flytte kort til en av ut-bunkene. En av bunkene starter tom, og kan altså fylles med et kort fra Staircase.
utslagsbunken: kan kun flytte øverste kortet der til The Staircase, til en tom kolonne, eller til å bygge på et ledig kort. Stokken: Snur ett og ett kort til utslagsbunken.


Andre varianter av denne kabalen:


kabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker