Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Utvalgte kabaler fra kabal24.no:

Taj Mahal SolitaireGiza SolitairDouble FreecellRegler til kabalen Spider

Dette er en av klassikerene, og av de kabalene som er mest spilt, både i dag og tidligere. Den er og opphavet til en mengde andre varianter og kabaler.
Vanskelighetsgrad: 2
Antall kortstokker: 2


Utdeling/klargjøring av kabalen

I bordet skal du dele ut til 10 kolonner. Kun den siste raden skal være med kortsiden opp. I de fire første kolonnene skal det være 6 kort, i de siste seks kolonnene skal det være fem kort i hver kolonne.

MÅL:

Målet er her å bygge fra Kong til Ess i sekvens nedover i en kolonne i bordet. Sekvensen skal være i samme farge (f.eks en hel sekvens bestående kun av spar). Dette skal du gjøre med alle kortene, så i alt blir det 8 slike sekvenser.Regler

I bordet kan du bygge nedover i verdi, uavhengig av farge. Du kan flytte på "ekte" sekvenser, altså sekvenser i samme farge (f.eks om sekvensen kun består av spar). Ellers kan du kun flytte ett kort, det nederste i kolonnen. En tom kolonne kan fylles med hvilket som helst ledig kort, eller en ekte sekvens. Når du ikke har flere trekk igjen og når du har kort i hver kolonne, kan du ta kort fra stokken. MEN, når du gjør det, må du legge ett kort nederst i hver kolonne. Dette er ingen fordel, så ordne gode sekvenser så godt du kan før du snur kort fra stokken. Det beste er å få bygd ekte sekvenser så fort du kan, og få tomme kolonner så raskt du kan, så du får plassert ekte sekvenser der. Når du har en ekte sekvens, fra Kong og ned til Ess, kan du ta vekk hele sekvensen.


Andre varianter av denne kabalen:

Black Widow
Spider One Suit
Spider Two Suits
Tarantula
Beetle

kabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker