Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Regler til kabalen Demon

Demon er en videreutvikling av kabalen Canfield. I England blir ofte Canfield også hetende Demon.
Vanskelighetsgrad: 8
Antall kortstokker: 2


Utdeling/klargjøring av kabalen

Det første kortet du trekker fra stokken blir det kortet du skal bygge med i UT-bordet. Legg det øverst til venstre, i første bunken av åtte Ut-bunker. Deretter skal du ha ett kort i 8 bord-kolonner, og til slutt førti kort i en reserve-bunke. Snu også tre kort til utslagsbunken.

MÅL:

Målet er å få alle kort ut i bunker fra det først kortet som du la ut og helt rundt for alle 8 farger (2*spar, 2*hjerter osv).Regler

Er f.eks det første kortet du la ut i UT-bunken en sekser, skal du altså bygge fra seks og rundt til fem i hver av bunkene. I bordet bygger du nedover i verdi, og bygger sort-rød osv. Du kan flytte ordnede sekvenser. Husk at du også i bordet bygger rundt, slik at på en ess kan du fortsette med en konge. Du kan bygge både med det øverste kortet fra reserven og fra Utslagsbunken. Skal du snu fra stokken, tar du tre kort om gangen, men kun det øverste som kan brukes. Du kan snu utslagsbunken så mange ganger du vil. Når du får en ledig kolonne i bordet, skal du legge det øverste kortet fra reserven der. Når den er tom, hvilket som helst kort.


Andre varianter av denne kabalen:

Canfield
Double Canfield
Three Demons


kabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker