Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Utvalgte kabaler fra kabal24.no:

Fupa Gaps SolitaireFreecell ClassicAcquaintance 2Regler til kabalen Royal Parade

Dette er en klassiker, som er noe innfløkte regler på, men underholdende. Flere av de nye versjonene av den gir deg noe bedre vinnersjanser - men dette er altså orginalen.
Vanskelighetsgrad: 1
Antall kortstokker: 2


Utdeling/klargjøring av kabalen

Del ut 3 rader med kort, åtte kort hver rad. Kortene ligger opne, hver for seg. Så deler du ut en fjerde rad, litt lenger nedenfor de tre første radene. Også her åtte kort. Dette er reservebunkene.MÅL:

Målet er å få alle kortene ut i bordet, sortert i henhold til reglene (se regler).Regler

Den første raden skal bygges med åtte bunker, hvor alle bunkene skal starte med en toer. Det er 3 i verdi mellom hvert kort du kan bygge på en toer, altså 2-5-8-Knekt. Du bygger i den fargen som toeren er i (spar,hjerter, ruter eller kløver). I den andre raden er startkortet en treer, og du bygger 3-6-9-Dame. I den tredje og siste raden er det 4-7-10-Konge. Essene skal du etterhvert plukke bort fra bordet. Er det en Ess som er toppkort i en av reservene kan du bare ta den bort. Spesial-regel: dersom det ligger en toer i f.eks treer-raden, og en treer i toer-raden, kan de to kortene bytte plass (gjelder selvsagt også i firer-raden. Fra stokken kan du flytte kort til reserven (ett kort øverst i alle reserve-bunkene) når du måtte ønske. Pass på at du husker hvor topp-kort blir liggende i reservebunkene, og forsøk å få de tilgjengelige igjen. Tomme plasser i reservebunkene kan ikke fylles på annet enn fra stokken (når du deler ut ett kort til hver bunke)


Andre varianter av denne kabalen:

Virginia Reel
Three Up
Blue Jacket


kabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker