Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Utvalgte kabaler fra kabal24.no:

Captive QueensLe CadranSolitaire Poker ShuffleRegler til kabalen Diffusion

Osmose er diffusjon av molekyler, som igjen betyr spredning. I denne kabalen betyr det at det du gjør i en bunke, sprer seg videre til de andre bunkene. Denne kabalen spilles som Osmosis, men har tre utslagsbunker/reserver.
Vanskelighetsgrad: 4
Antall kortstokker: 1


Utdeling/klargjøring av kabalen

Del ut ett kort øverst i bordet. Senere skal du legge tre bunker til rett under. Så deler du ut fire vifter (også under hverandre), hvor to kort er delt med kortsiden ned, og ett kort med kortsiden opp. Snu også ett kort til hver av reservebunkene, tre stykker.MÅL:

Kortet som du først la ut øverst i en ut-bunke er start-kort også for de tre andre ut-bunkene. Bygg opp i samme farge som startkortet (spar,hjerter, ruter eller kløver) i hver bunke - hvordan du gjør det, se mer under reglene.Regler

Startkortet som du har valgt ut er det først kortet også i de tre andre utbunkene. Alle ut-bunkene skal bestå av hver sin farge (spar,hjerter,ruter eller kløver). Byggeregel: Kort kan kun legges ut i en bunke om det samme kortet allerede er lagt i bunken rett over !. Selve rekkefølgen av kort har ingen betydning. Legg kortene i ut-bunkene som en vifte, slik at du ser alle kortene, og rekkefølgen av de. Her er et eksempel: Du har Hjerter 10 - 7 - 4 i første bunken. Andre bunke må da starte med Spar 10, og fortsette med enten spar 7 eller spar fire siden det er disse du har i den første bunken. Har du lagt spar fire, har du altså i den andre bunken lagt spar 10 og spar fire. Da må tredje bunke bestå først av en tier, f.eks ruter 10, og det eneste gyldige kortet du nå kan spille, er ruter fire.
Fra stokken snur du ett kort til hver av reservebunkene. Når stokken er tom, kan du samle desse kortene sammen i stokken, og dele ut en gang til - til stokken på nytt er tom.


Andre varianter av denne kabalen:

Osmosis
Peek
Bridesmaids
Four by Five

kabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker