Kabal24.no


Søk på kabal-navn:
Besøk vår bokbutikk!

Finn mange bøker om kabaler.

Kjøp deg en god kortstokk!

Utvalgte kabaler fra kabal24.no:

Raglan TabletLady PalkRows of fourRegler til kabalen Agnes Sorel

En av Agnes-kabalene, og absolutt den vanskeligste !
Vanskelighetsgrad: 1
Antall kortstokker: 1


Utdeling/klargjøring av kabalen

Begynn først med å legge ett kort ut. Dette er da det laveste kortet. Var kortet f.eks en sekser, er altså sekseren lavest og femmeren høyest. I bordet skal det være syv kolonner, begynn med å legge ett kort i hver kolonne, opent. Legg så en ny rekke på, men begynn på 2 kolonne. Neste gang på kolonne 3 osv.

MÅL:

Mål er å få ut alle kortene i de fire bunkene (som da starter på det første kortet du la). Du bygger oppover i verdi, med spar på spar, hjerter på hjerter osv.Regler

I bordet bygger du nedover,etter farge (altså ikke bare samme farge eller motsatte farger, men på spa kan du legge både spar og kløver). Du kan flytte enten det nederste kortet i en kolonne, eller en korrekt sekvens. Blir en kolonne tom fyller du den ikke opp før du ikke kan legge noe mer. Når du ikke kan gjøre noen flere trekk, må du legge ett nytt kort nederst i hver kolonne. Husk at du bygger "rundt" altså at på en ess kan du fortsette å bygge "nedover" med konge, dame osv. Det er ingen utslagsbunke her, så når du har lagt ut alle kortene i stokken og er tom for trekk har du enten fått alle kort ut, eller så har du tapt :)


Andre varianter av denne kabalen:

Agnes Bernauer
Agnes Threekabal24.no er produsert av Nyland Online. Copyright © 2015 - 2019
Privacy PolicyTerms of useKontakt ossLinker